Velkommen til Jobbox

Her i Jobboxen kan du som virksomhed oprette jobannoncer til ordinære stillinger eller fleksjob. Du og din virksomhed kan også stille jer til rådighed med virksomhedspraktik, job med løntilskud eller stå til rådighed for arbejdsprøvninger.

Formålet med Jobboxen er, at ledige og ledige fleksjobbere for det første skal have flere muligheder for at søge job. Vores Jobbox skal endvidere synliggøre virksomheder, der ønsker at indgå samarbejdsaftaler om virksomhedspraktik, job med løntilskud og arbejdsprøvninger. Ledige og sygemeldte med forskellig forsørgelsesgrundlag vil herved opnå flere muligheder for, også på eget initiativ, at kontakte en virksomhed og derved sikre sig et bedre match og forhåbentlig føle større ejerskab i egen sag. 

Det er selvfølgelig bopælskommunerne, der endeligt skal godkende aftaler om virksomhedspraktik, job med løntilskud eller arbejdsprøvninger af hensyn til lovgivning, forsikringsaftaler og formål i den enkelte sag. Vi håber dog at kunne fremme sagsbehandlingstiden og ikke mindst styrke det gode tværfaglige samarbejde via en åben og lettilgængelig Jobbox.

Som offentlig eller privat virksomhed kan i løbende, og uden omkostninger, oprette jobannoncer under de faner, hvor i ønsker at stille jer til rådighed eller søger personale. I bliver på denne side ikke bedt om betaling, men skal blot godkende Sociale-Rettigheders betingelser. 

Bemærk at jeres billede eller firmalogo passer med 220x200 px i præsentationsfeltet. Vi anbefaler i øvrigt, at i indsætter kontaktoplysninger som mailadresse, telefonnummer og webadresse.  

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Tilmeld

 

Hvem er vi?

Sociale-Rettigheder.dk er sponsoreret af Schelde Frederiksen Consult. Som behandler, forening, virksomhed, uddannelsesinstitution, advokat eller rådgiver kan I oprette jer med firmaprofil, så vi kan henvise til jer i fremtiden. Foreninger og virksomheder opretter sig gratis under Frivillige og på Jobboxen. Ring gerne på 2233 3739 eller send en mail på lsf@scheldefrederiksenconsult.dk.  

Seneste forumindlæg
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.