Velkommen til Jobbox

Vi har vendt Jobboxen på hovedet. Det betyder, at du som ledig eller sygemeldt nu kan oprette din egen job- eller afklaringsprofil. 

Jobboxen er tiltænkt alle målgrupper indenfor beskæftigelsesindsatsen. Du skal derfor blot oprette en job- eller afklaringsprofil, der matcher lige præcis det, du søger eller venter på. (Oprettelse er simpel og tager kun få minutter)

Du opretter en profil under tilmeldingsknappen, hvor du kan skrive hvem du er og uploade et billede eller video. I forbindelse med oprettelse krydser du af, om din profil skal være synlig i forhold til fleksjob, ordinært job, virksomhedspraktik og job med løntilskud eller en arbejdsprøvning. 

Vi hjælper dig med at promovere din profil og gør det derved nemmere for virksomheder, at komme i kontakt med dig. Virksomheder behøver således ikke bruge tid på oprettelse af jobannoncer, men kan hurtigt og nemt kontakte deres næste medarbejder eller støtte op om en god afklaringsplan. 

Bemærk, at det er kommunerne, der endeligt skal godkende aftaler om virksomhedspraktik, job med løntilskud eller arbejdsprøvninger af hensyn til lovgivning, forsikringsaftaler og formål i den enkelte sag. Vi håber dog at kunne fremme sagsbehandlingstiden og ikke mindst styrke det gode tværfaglige samarbejde via en åben og lettilgængelig Jobbox.

Oprettelse i jobboxen er gratis. Du bliver ikke bedt om betaling, men skal godkende Sociale-Rettigheders betingelser. 

Dit billede matcher med 220x200 px i præsentationsfeltet. Vi anbefaler i øvrigt, at du indsætter kontaktoplysninger fx mailadresse eller telefonnummer, så virksomheden kan kontakte dig direkte.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Tilmeld

 

Hvem er vi?

Sociale-Rettigheder.dk er sponsoreret af Schelde Frederiksen Consult. Som behandler, forening, virksomhed, uddannelsesinstitution, advokat eller rådgiver kan I oprette jer med firmaprofil, så vi kan henvise til jer i fremtiden. Foreninger og virksomheder opretter sig gratis under Frivillige og på Jobboxen. Ring gerne på 2233 3739 eller send en mail på lsf@scheldefrederiksenconsult.dk.  

Seneste forumindlæg
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.