Sådan søger du bevilling til hjælpemidler

Indsendt af Livet Som Senior on 01/07 - 2016 kl: 02:39

I Danmark har vi gode muligheder for at få hjælp fra det offentlige hvis vi bliver ramt af sygdom eller på anden vis kommer til skade. Et af de områder som kommunen blandt andet kan bistå med er, at stille konkrete hjælpemidler til rådighed, der kan bidrage til en lettere hverdag.

Præcist som indenfor mange andre områder er lovgivningen imidlertid kompleks, og den kan være svær for almindelige danskere at fortolke. Derfor oplever mange, at de efter at have læst op på mulighederne og på lovgivningen stadig står tilbage med indtil flere ubesvarede spørgsmål. Derfor er der nu udgivet en vejledning, som på en nem og brugervenlig måde redegør for hvilke muligheder du har for at få bevilling på hjælpemidler fra kommunen.

Vejledningen kan ses herunder:

 

Vejledning til bevilling af hjælpemidler
Kilde: LivetSomSenior - vejledning til beviling af hjælpemidler

Hvem er vi?

Sociale-Rettigheder.dk er sponsoreret af Schelde Frederiksen Consult. Som behandler, forening, virksomhed, uddannelsesinstitution, advokat eller rådgiver kan I oprette jer med firmaprofil, så vi kan henvise til jer i fremtiden. Foreninger og virksomheder opretter sig gratis under Frivillige og på Jobboxen. Ring gerne på 2233 3739 eller send en mail på lsf@scheldefrederiksenconsult.dk.  

Seneste forumindlæg
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.